espa.jpg

Asociaţia Română de Balneologie

Institutul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie 

 A X-a Conferinţa Naţionala de Balneologie 

10 - 12 Mai 2012, Danubius Hotel, Sovata, ROMANIA

DOCUMENTE DECLARATIA BALNEARA PROTOCOL AFILIERE LA ISMH PROTOCOL INRMFB-OPTBR-ARB
Program stiintific

         Alaturat poate fi descarcat programul stiintific final al celei de A X-a Conferinte Nationale de Balneologie, Sovata, 10-12 Mai 2012.

 Mesajul ARB

Program 

Agenda

Comitete

Volum de rezumate

             Ca urmare a solicitarilor venite de la colegii din statiunile balneare, comitetul de organizare a hotarat extinderea termenului de trimitere a rezumatelor si a formularelor de inregistrare pana la data de 2 mai 2012.

            Reamintim posibilitatea transportului cu autocarul din Bucuresti. Autocarul va pleca din fata Spitalului Filantropia - Bdul Ion Mihalache, nr. 11A, Sector 1, In data de 9 Mai la ora 12.00.

Informatii generale

Inregistrare

Galerie Foto

Vizita Praid

Vizita Salina Turda

Film - prezentare Sovata

În numele Comitetului de organizare, avem deosebita onoare de a vă invita să luaţi parte la lucrările Ediţiei a X-a a Conferinţei Naţionale de Balneologie, cu participare internaţională, ce se va desfăşura în perioada 10 - 12 Mai 2012 la SOVATA.

Evenimentul este organizat anual de către Institutul Naţional de Recuperare, Medicina Fizică şi Balneoclimatologie din Bucureşti împreună cu Asociaţia Română de Balneologie.

Conferinţa va reprezenta o ocazie specială pentru dezbaterea problemelor de interes în asistenţa medicală şi cercetarea ştiinţifică privind potenţialul balnear al ţării noastre, fiind subliniate perspectivele de dezvoltare ale acestui domeniu.

Tema conferinţei este: Valorificarea experienţei clinice şi de cercetare în remodelarea metodologiei curelor balneare în staţiunile balneoclimaterice din România. Ghiduri şi protocoale de bună practică în medicina balneară modernă.

Vă aşteptăm şi considerăm că prezenţa dumneavoastră asigură succesul evenimentului.  

Sponsori / Parteneri

Contact

B-dul Ion Mihalache, 11A, S. 1, Bucharest, Romania , Phone/Fax: +4-021-3186458

E-mail : secretar@bioclima.ro