STATUTUL ASOCIATIEI

       Prezentare Asociatie
 
               
         FORUM BALNEAR

ASOCIAŢIA ROMÂNÃ DE BALNEOLOGIE este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, apolitică cu preocupari sociale, profesionale şi economice privind cercetarea ştiinţifică, protecţia mediului, educaţia şi promovarea turismului balnear, având în centrul atenţiei sale factorii naturali terapeutici.

         Asociaţia este o persoană juridică română, fără scop patrimonial, constituită din specialişti din domeniul balneologiei, pe baza dreptului liber la asociere, în conformitate cu prevederile OG 26/2000, cu privire la asociaţii şi  fundaţii, aprobată prin Legea nr. 246 din 18 iulie 2005.

        Asociaţia poate reuni sau se poate asocia cu persoane fizice şi juridice din ţară şi străinătate, agenţi economici, societăţi profesionale medicale şi este deschisă tuturor celor care aderă la activitatea acesteia, indiferent de naţionalitate, convingeri politice sau religioase şi respectă condiţiile stabilite prin prezentul statut.

Filiala ARB Cluj               Sucursala ARB Bucovina

  Congresului National de Balneologie, 

                                 4-7 Mai 2017, Baile Govora

  Avem bucuria de a va invita la Congresul National de Balneologie, Baile Govora, 4 - 7 Mai.

  Informatii detaliate: http://bioclima.ro/Congres.php

  Termenul pentru rezumate si inscriere se prelungeste pana la data de 25 Aprilie 2017.  
  Evenimentul organizat de Asociatia Romana de Balneologie va reprezenta o ocazie specială pentru dezbaterea problemelor de interes în balneologie, recuperare medicala,  turismul balnear şi cercetarea ştiinţifică, fiind subliniate perspectivele de dezvoltare ale acestui domeniu.

  Prezenta la congres a Domnului Mircea-Titus Dobre, Ministru al Turismului, reprezinta o onoare si in acelasi timp o garantie a faptului ca dezbaterea problemelor din domeniul balnear va avea caracterul constructiv necesar dezvoltarii turismului balnear.

  Tema congresului este: Balneologie - coordonate de dezvoltare ale domeniului.
  Congresul este creditat de Colegiul Medicilor din Romania cu 21 credite EMC conform Adresei nr. 2226 din 16.03.2017. Congresul este creditat de OBBCSSR pentru biochimisti, biologi si chimisti cu 21 credite EMC. Congresul este creditat de OAMMR Valcea cu credite EMC pentru Asistenti medicali si Kinetoterapeuti. Va stam la dispozitie pentru orice alte informatii sau detalii considerati necesare prin email: office@bioclima.ro sau la telefon: 0723138339.  CONGRESUL ANIVERSAR 160 de ani


  Al 11-lea Congres anual al Asociatiei Medicale Romane

                                                                                                      

  Activitati relevante

  Asociatia Romana de Balneologie este un promotor al turismului balnear.

  42 World Congress of ISMH (Moscow, June 05-08, 2017)

  Dear colleagues! 
  We are honored to invite you to the 42 World Congress of the International Society of Medical Hydrology and Climatology 
  Please download the invitation letter here >>