Conferința: Balneology – Potential and Benefits for Human Health in a European Context, 11 Aprilie 2019, Ispra, Italia

Balneotherapy in Romania  
    "Discover Romania - Balneotherapy in Romania" Centrul Comun de Cercetare reprezintă serviciul științific intern al Comisiei Europene, care susține prin activitățile sale de cercetare, fundamentul stiințific al politicilor europene. Mai multe informații despre activitățile Centrului se pot obține de la dresa https://ec.europa.eu/jrc/en.
         
Începând cu 1 ianuarie 2019, România a preluat pentru 6 luni, responsabilitatea Președinției Consiliul Uniunii Europene. În acest context, la nivelul Centrului Comun de Cercetare (JRC) – Directorat General al Comisiei Europene, cu sediul în Ispra,  sunt organizate activități de promovare a valorilor tradiționale și cultural-istorice ale României. Beneficiari ai acestor activități sunt în principal angajați ai Comisiei Europene și comunitatea locală (zona Ispra, Varese, Italia). 
       
În data de 11 Aprilie 2019 a fost organizată la Ispra, Italia, Conferința: Balneology – Potential and Benefits for Human Health in a European Context, Asociația Română de Balneologie fiind partener în organizarea acestui eveniment.
   

      Eveniment desfășurat de Centrul Comun de Cercetare (JRC) – Directorat General al Comisiei Europene, cu sediul în Ispra, în parteneriat cu Asociația Română de Balneologie

Locul de desfășurare al conferinței: Building 58C, Room 11 (Auditorium), JRC ISPRA

Data : 11 Aprilie 2019, program: 08.30 - 17.30

Agenda evenimentului: LINK

Pagina web de promovare a semestrului românesc în cadrul Centrului: http://www.romaniansemester.eu/index.html 


Agenda evenimentului: LINK